Perinteinen kirjanpito tämän päivän palvelulla

Turun toimistoltamme sähköisesti sinne, missä ikinä oletkaan

Ahdistaako edeltävän kuukauden kuittivuori? Stressaako tilinpäätös? Toivoisitko yritystoimintasi tueksi luotettavaa kirjanpitäjää, joka tuntee yrityksesi arjen?

OMA Tilitoimisto on nykyaikainen taloushallinnon asiantuntija, joka huolehtii yrityksesi kirjanpidosta kattavasti. Tarjoamme nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmat laadukkaaseen, henkilökohtaiseen palveluun yhdistettynä. Hallitsemme niin sähköisen kuin perinteisenkin kirjanpidon, minkä lisäksi tarjoamme kattavasti muut tilitoimistopalvelut aina tilintarkastuksesta kausi-ilmoituksiin.

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta sähköisten talousahallintopalveluohjelmien ansioista pystymme palvelemaan yrityksiä ympäri Suomen.

Ota yhteyttä »

Sähköinen talous­hallinto säästää aikaa

Ja tuo yrityksesi taloushallintoon joustavuutta!

Yrittäjän arki täyttyy nopeasti kuiteista, papereista ja tositteista. Sähköinen talous­hallinto mahdollistaa siirtymisen nykyaikaiseen kirjanpitoon, jossa voit unohtaa paperiset kuitit, hyväksyä maksuja muutamalla klikkauksella ja seurata yrityksen talousasioita reaaliajassa.

Käytössämmä olevat ohjelmat:

  • Visma Netvisor
  • Finago Procountor
  • Finago Solo
  • Finago Tallennus

Ota yhteyttä »

Me emme katoa näyttöjen taakse!

Vaikka siirtyisit sähköisiin ohjelmiin. Saat kirjanpitäjältämme aina henkilökohtaista palvelua. Hän on tarkka, ajan hermolla ja helposti lähestyttävä. Kokeneena ammattilaisena hän hallitsee yrityksesi kirjanpidon monipuolisesti ja hänen puoleensa voit kääntyä niin kuittien, palkanlaskun kuin veroilmoituksenkin kanssa.

Otathan yhteyttä, kirjanpitäjämme on valmiina käärimään hihansa ja ottamaan taloushallinnostasi tukevan kopin!