Traditionell bokföring med dagens tjänster

Från vårt kontor i Åbo elektroniskt till var du än befinner dig

Är du övergiven av föregående månads verifikat? Orsakar bokslutet stress? Vill du ha en pålitlig bokförare som kan den ekonomiska dagliga driften av ditt företag, för att stödja ditt företag?

OMA Tilitoimisto är en modern ekonomiförvaltningsexpert som tar hand om ditt företags bokföring heltäckande. Vi erbjuder moderna ekonomistyrningsprogram kombinerat med högkvalitativ, personlig service. Vi sköter både elektronisk och traditionell bokföring, utöver det erbjuder vi ett heltäckande utbud av andra tjänster, från revision till månadsbokföring.

Vårt kontor ligger i Åbo, men tack vare elektroniska program för ekonomistyrning kan vi betjäna företag över hela Finland.

Ta kontakt »

Elektronisk ekonomihantering sparar tid och ger flexibilitet i din företagsekonomiska förvaltning!

Företagarens vardag fylls snabbt av kvitton, papper och andra verifikat. Elektronisk ekonomihantering gör att du kan gå över till modern bokföring, där du kan glömma papperskvitton, ta emot och betala fakturor med några få klick och spåra din företagsekonomi i realtid.

Käytössämmä olevat ohjelmat:

  • Visma Netvisor
  • Finago Procountor
  • Finago Solo
  • Finago Tallennus

Kontakt oss »

Vi kommer inte att försvinna bakom skärmar!

Även om du byter till elektroniska program. Du får alltid en personlig service av våra bokförare som är noggranna, uppdaterade och lättillgängliga. Som erfaren yrkesman sköter de ditt företags bokföring på en mängd olika sätt och du kan vända dig till dem med alla frågor inom ekonomiförvaltning.

Kontakta oss gärna, våra bokförare är redo att kavla upp ärmarna och ta ett stödjande grepp om din ekonomiska förvaltning!