Tilitoimisto

Uudenlainen tilitoimisto, jossa yhdistyvät perinteinen kirjanpito ja nykyaikaiset palvelut

Ahdistaako edeltävän kuukauden kuittivuori? Stressaako tilinpäätös? Toivoisitko yritystoimintasi tueksi luotettavaa kirjanpitäjää, joka tuntee yrityksesi arjen?

OMA Tilitoimisto on nykyaikainen taloushallinnon asiantuntija, joka huolehtii yrityksesi kirjanpidosta kattavasti. Tarjoamme nykyaikaiset taloushallinto-ohjelmat laadukkaaseen, henkilökohtaiseen palveluun yhdistettynä. Hallitsemme niin sähköisen kuin perinteisenkin kirjanpidon, minkä lisäksi tarjoamme kattavasti muut tilitoimistopalvelut aina tilintarkastuksesta kausi-ilmoituksiin.

Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta sähköisten talousahallintopalveluohjelmien ansioista pystymme palvelemaan yrityksiä ympäri Suomen.

Ota yhteyttä »

Sähköinen taloushallinto on tätä päivää

Yrittäjän arki täyttyy nopeasti kuiteista, papereista ja tositteista. Sähköinen taloushallinto mahdollistaa siirtymisen nykyaikaiseen kirjanpitoon, jossa voit unohtaa paperiset kuitit, hyväksyä maksuja muutamalla klikkauksella ja seurata yrityksen talousasioita reaaliajassa.

Sähköinen taloushallinto säästää aikaa ja tuo yrityksen taloushallintoon joustavuutta!

Käytössä olevat ohjelmat:

  • Visma Netvisor ja Fivaldi
  • Finago Procountor
  • Finago Solo
  • Finago Tallennus

Luotettava kirjanpitäjä on yrityksesi uskollinen kumppani

OMA Tilitoimiston kirjanpitäjä on alansa kokenut ammattilainen ja hallitsee yrityksen kirjanpidon monipuolisesti. Luotettava kirjanpitäjä on yritystoimintasi uskollinen kumppani, jonka puoleen voit kääntyä niin kuittien, palkanlaskun kuin veroilmoituksenkin kanssa.

Kirjanpitäjämme tarjoaa yrityksellesi aina ammattimaista, luotettavaa palvelua ja hallitsee samalla alan uusimman teknologian. Me emme katoa näyttöjen taakse, vaan saat sähköisiin ohjelmiin siirtymisestä huolimatta kirjanpitäjältämme aina henkilökohtaista palvelua. Hyvä kirjanpitäjä on tarkka, ajan hermolla ja helposti lähestyttävä!

OMA Yrityspalvelut

OMA Yrityspalvelut on uudenlainen, yrityksille ja yritysten päättäjille luotu palvelukokonaisuus, joka koostuu assaripalveluista, tili- ja kirjanpitopalveluista, taloushallintopalveluista sekä konsultointikokonaisuuksista. Palvelussamme henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistyy alan uusimpaan teknologiaan. 

OMA Tilitoimisto

Assarin tarpeessa? OMA Assarin palveluihin kuuluvat mm. yrityksesi alustava kirjanpito, juoksevat asiat ja matkajärjestelyt – ei ole niin pientä tai suurta hoidettavaa asiaa, etteikö siihen voisi kysyä apua Omalta Assarilta. Säästä aikaa oman yritystoimintasi pyörittämiseen ja palkkaa avuksesi assari!