Yrityksen perustaminen

Unelmana oman yrityksen perustaminen?

Unelmoitko omasta yrityksestä, mutta tarvitset apua käytännön asioihin?

OMA Tilitoimisto on uuden yrittäjän apu silloin, kun liiketoimintasuunnitelma on jo valmis ja kaipaat välineitä jatkoon, tai silloin, kun vasta pohdit mahdollista yritystoiminnan aloittamista.

Tarjoamme apua niin yhtiömuodon valintaan, lupa-asioihin ja perustamispapereiden laadintaan sekä muihin uuden yrityksen perustamiseen liittyviin kysymyksiin. Toimistomme sijaitsee Turussa, mutta palvelemme yrityksiä ympäri Suomen.

Tuleva yrittäjä, älä jää yksin yrityksen perustamisen kanssa – autamme unelmasi toteuttamisessa ilomielin

Ota yhteyttä »

Meiltä myös konsultointipalvelut yrityksille

Tarjoamme kokonaisvaltaista konsultointipalvelua yrityksille myös yrityksen perustamisen jälkeen. Annamme käyttöösi laajan osaamisen vahvalla ammattitaidolla ja 25 vuoden kokemuksella. 

Lue lisää »

OMA Yrityspalvelut

OMA Yrityspalvelut on uudenlainen, yrityksille ja yritysten päättäjille luotu palvelukokonaisuus, joka koostuu assaripalveluista, tili- ja kirjanpitopalveluista, taloushallintopalveluista sekä konsultointikokonaisuuksista. Palvelussamme henkilökohtainen asiakaspalvelu yhdistyy alan uusimpaan teknologiaan. 

OMA Tilitoimisto

Assarin tarpeessa? OMA Assarin palveluihin kuuluvat mm. yrityksesi alustava kirjanpito, juoksevat asiat ja matkajärjestelyt – ei ole niin pientä tai suurta hoidettavaa asiaa, etteikö siihen voisi kysyä apua Omalta Assarilta. Säästä aikaa oman yritystoimintasi pyörittämiseen ja palkkaa avuksesi assari!